DISCOUNT 20%

Bharata ke Mhana Yogi By. (7 Book Set) Vishwanath Mukherjee (9788193649411)

560.00

(20% OFF)

Add Rs.105/- for PAN India delivery (Normal Delivery Regd Post 7-14 Working Days)
More faster delivery options available on checkout page.

In stock

SKU: VVP-20-H-6 Categories: ,

instock Guaranteed Service International Shipping Free Home Delivery

Description

In this Volume : Shri Madhusudan Saraswati, Acharya Ramanuj, Acharya Ramanand, Adwait Acharya, Chaitanyadas Babaji, Bhakt Dadu, Guru Nanak Dev, Siddh Jaikrishan Das, Shaivacharya Appar, Sadhak Kamalakant, Raja Ramkrishan, Yamunacharya, Acharya Madhva, Swami Abhedanand, Bhairavi Yogeshwari, Sidha Parameshwari Bai — भारत योगियों, संतों, साधकों और महात्माओं का देश है। देश के सभी भागों में अनेक योगी तथा संत हुए हैं जिन्होंने देश की चिन्तनधारा और जीवन को प्रभावित किया है। अपने चमत्कारी जीवन से जनमानस को चमत्कृत भी किया है। ऐसे योगियों का जीवन-चरित चौदह भागों (7 जिल्द) में प्रस्तुत किया गया है। इस खण्ड (13-14) में निम्न योगियों, संतों, साधकों और महात्माओं का जीवन-चरित प्रस्तुत किया गया है :- इस पुस्तक में : श्री मधुसूदन सरस्वती, आचार्य रामानुज, आचार्य रामानन्द, अद्वैत आचार्य, चैतन्यदास बाबाजी, भक्त दादू, गुरु नानक देव, सिद्ध जयकृष्ण दास, शैवाचार्य अप्पर, साधक कमलाकान्त, राजा रामकृष्ण, यमुनाचार्य, आचार्य मध्व, स्वामी अभेदानन्द, भैरवी योगेश्वरी, सिद्धा परमेश्वरी बाई


Author: Vishwanath Mukherjee
Publisher: Vishwanath Mukherjee
ISBN-13: 9.78819E+12
Language: Hindi
Binding: Paper Back
Country of Origin: India

Additional information

Weight 1.606 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bharata ke Mhana Yogi By. (7 Book Set) Vishwanath Mukherjee (9788193649411)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *